Вчене звання і науковий ступінь:
Доктор філософії, асистент
Напрям наукової діяльності:
У лютому 2025 р. захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії, на тему: «Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ».
Автор та співавтор понад 50 наукових і навчально-методичних праць.
Сфера освітніх і наукових інтересів:
- Розроблення експресних та оптимізованих методик контролювання безпечності та якості харчових продуктів.
- Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за застосування пробіотичних препаратів.
GoogleScholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=34NebzMAAAAJ
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8089-5884
Електронна пошта: bogatko.aliona.ua@gmail.com
Викладає дисципліни:
- Гігієна та експертиза харчових продуктів та кормів (ІПНКСВМ).
- Державний контроль безпечності та якості харчових продуктів на потужностях з виробництва та обігу (ІПНКСВМ).