Богатко Альона Федорівна

Вчене звання і науковий ступінь: 

Доктор філософії, асистент 

Напрям наукової діяльності: 

У лютому 2025 р. захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії, на тему: «Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ».

Автор та співавтор понад 50 наукових і навчально-методичних праць.

Сфера освітніх і наукових інтересів:

  • Розроблення експресних та оптимізованих методик контролювання безпечності та якості харчових продуктів.
  • Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за застосування пробіотичних препаратів.

GoogleScholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=34NebzMAAAAJ

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8089-5884

Електронна пошта: bogatko.aliona.ua@gmail.com

Викладає дисципліни: 

  • Гігієна та експертиза харчових продуктів та кормів (ІПНКСВМ).
  • Державний контроль безпечності та якості харчових продуктів на потужностях з виробництва та обігу (ІПНКСВМ).